icon

Gratis levering aan huis

Klantendienst: 015 24 00 94

decoratie

ruim assortiment huisdecoratie

Flora Luna verkoopt naast bloemen ook huisdecoratie in Bonheiden. Een verfijnde selectie aan decoratieartikelen voor binnen en buiten in alle stijlen. Bekijk enkele artikelen in de fotogalerij en laat u verleiden.

131

Ruim aanbod

Flora Luna heeft een ruim aanbod: bloempotten, vazen, kaarsen, zeepjes, geurdecoratie … U ziet, voor leuke geschenkideeën hoeft u niet verder te kijken. Goed om te weten is dat de collectie regelmatig verandert. Flora Luna leeft op het ritme van de seizoenen, zo vindt u voor elke gelegenheid of feest een gepast geschenk.

Flora Luna pint zich niet vast op een bepaalde stijl. Over kleuren en smaken valt niet te twisten, dus biedt Flora Luna een smaakvolle variëteit aan. Zo wandelt iedereen tevreden naar buiten.

Interieuradvies flora luna

Interieuradvies

U kunt steeds rekenen op het gevoel van esthetiek van Flora Luna. Solide advies over interieur, kleuren en decoratie zijn de uwe. U hoeft het maar te vragen. Kom dus zeker eens een kijkje nemen naar de huisdecoratie in de winkel in Bonheiden.

U hebt een mooie vaas of bloempot gekocht, maar zoekt nog een mooi boeket of plantje om erin te steken? Of u houdt het liever gebruiksvriendelijk met een bloemstuk. Flora Luna heeft het allemaal.

freestocks-VFs2fZEVkXo-unsplash

Contact opnemen

Voor meer vragen of informatie kunt u steeds contact opnemen met Flora Luna telefonisch 015 24 00 94 of per email info@floraluna.be